HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Riedel o Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.



dimarts, 22 de setembre de 2015

Atrepat 2014

ATRAPAT PEL TREPAT.

Jornada gastronòmica en família per terres Sallentines, ara feia temps que no ens ajuntàvem tots, filles, gendres, nebodes, netes, gossos, gats, tortugues, nines, etc.., a la fantàstica taula d'en Terrones, i és que per raons laborals de vegades és missió impossible, però finalment ho hem aconseguit, i com que és una gran alegria per a mi, i suposo que pels altres també, i motiu de gran joia i felicitat, que res millor que un bon trepat de la Conca perquè continuï l'alegria  no pari la festa.
Després de gaudir-lo, filles, gendres, sogres, nebodes, netes, gats, gossos, nines i tortugues han quedat tots encantats i encantades.
Salut i Trepat.


D.O. CONCA DE BARBERÀ.
Celler Molí dels Capellans.
Monovarietal de Trepat de maceració carbònica amb 3 mesos en inox. amb les mares.
A la vista color vermell robí amb rivet rosat de capa mitja, de fina llàgrima, net i brillant.
Al nas explosió de fruita vermella i negra molt fresca i refrescant, maduixes, gerds, prunes, nabius, notes d'herbes aromàtiques, fonoll i balsàmic, records especiats.
A la boca és fresc i divertit amb una acidesa molt viva, afruitat i molt llaminer, amb uns tanins lleugers i molt fins, amb un final correcte amb records d'herbes aromàtiques.



Un vi lleuger afruitat i divertit que convida a beure copa rere copa.


El preu a botiga uns 8-9 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada