LA LLUNA D'EN ROC.
Com ens agraden aquestes petites escapades familiars de cap de setmana, desconectar ni que sigui tan sols una nit, és com una voll-damm al migdia després d'un matí fent el llangardaix a a sorra, o sigui, extremadament relaxant i que ens encanta poder gaudir. Aquest cop els sis tirem avall, cap a la daurada, la de la meva infància, aquella que vaig abandonar per complet el dia que vaig ser totalment embruixat per la brava.
Gràcies als nostres estimadíssims guies, una de les parades obligades és el Roc de Sant Gaietà, un poble encantador i atípic de la daurada, amb un parell de platges molt boniques que em recorden bastant la brava. Aquí és on dinarem amb unes fantàstiques vistes al mediterrani de de la terrassa de Cal Sisquet, senzillament màgic i engalipador.
A part de gaudir d'un bon vi i un gran àpat, no us podeu perdre la carta de gelats d'en Marc Piqué, xef del restaurant i subcampió del món de gelateria 2016.
Salut i Parellada!
D.O. PENEDÈS.
Celler Parès Baltà.
Monovarietal de Parellada sense criança en fusta.
A la vista color groc palla molt brillant amb tons daurats, de poca llàgrima fina, net i brillant.
Al nas és un vi molt aromàtic, notes de fruita blanca sucosa, com la pera, notes d'albercoc i préssec madur, aromes florals intensos a roses i gessamí, a flor de taronger, el nas amb l'estona és un pèl embafador.
A la boca és d'entrada elegant i molt llaminer, amb notes bastant dolces, degut al sucre residual, que amb l'estona es va incrementant, és un vi molt sedós i gras amb notes de mel i de fruita madura, amb una bona persistència i final amb notes molt aromàtiques.
El preu al restaurant uns 14-15 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada