L'inconscient 2011

ELS COSINS DES DE PORRERA.

Aprofitant que avui teníem partit de la lliga Catalana a la capital de l'Anoia, hem decidit anar-hi a dinar, i realment ha estat una gran decisió. Hem acabat en un restaurant fantàstic, i tot gràcies a un dels meus familiars, que sabent que jugàvem a Igualada, va demanar referències de llocs interessants per poder menjar bé, o sigui, amb una bona relació qualitat-preu, i he de dir que ho va clavar!!!!.
El restaurant, lesOlles, molt a prop de la plaça de l'ajuntament, un lloc molt agradable, acollidor, amb bon menjar i un servei molt amable i professional, segurament repetirem. Com sempre, demano la carta de vins, i he de dir, que possiblement és l'única pega del restaurant, tot i que no està gens malament, crec que li falten algunes referències per acabar de ser completa i del tot interessant, però bé... no ens podem queixar! ens hem trobat amb coses mooooolt pitjors, o sigui que, content.
Finalment, com que no hi ha molt per triar, i els preus d'algunes ampolles són excessius, em decideixo per un vell conegut, L'inconscient, un vi de Les Cousins Marc & Adrià, des de Porrera. Un vi que la setmana anterior, a la fira del vi de Falset, vàrem tenir el plaer de catar, servit directament per en Marc, tot un privilegi, també vàrem catar d'altres vins, en aquest cas de Mas Martinet, tot queda en família.




D.O.Q. PRIORAT.
Les Cousins Marc & Adrià.
Cupatge de Caranyana, Garnantxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah amb una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.
A la vista, color cirera fosc amb un rivet lila-grana de capa mitja-alta amb una llàgrima densa que tinta la copa.
Al nas fruita vermella madura, cremosa, amb records làctics, m'encanta aquest aroma, especiat, i amb uns bons torrats que evolucionen cap a torrefactes, cacau i cafè, sobre un fons mineral molt subtil.
A la boca, és un vi especial, és fresc, divertit, però a l'hora és complexe i seriós, és un vi elegant, ampli, d'entrada fresca, plena de fruita, amb bona intensitat, sedós, amb un bon cos, amb una bona tanicitat i un gran frescor, tornen les sensacions especiades dolces, amb records de canyella i subtils vainilles, acompanyant als torrefactes, final llarg i persistent.


Un vi treballat, un vi mimat des de la vinya, un vi que parla de la terra i dels qui la treballen, un vi honest, amb caràcter i personalitat, un gran vi de la Vila de Porrera.



El preu, no arriba als 10 euros a la botiga, al restaurant ni en parlem.

Salut curaçons!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada