GRÀCIES FERNANDO.
La sort i el gran privilegi que vàrem tenir aquests dies de visita per terres de la Rioja, crec que encara no ho hem assimilat, bé, almenys jo. Per poder entendre, comprendre i apreciar un vi, no hi ha res millor que poder tenir la gran sort de conèixer al ser creador, i això és el que nosaltres, vam poder experimentar un dijous assolellat de Setembre a quarts d'onze del matí al bonic poble de Samaniego. Un dia que no oblidaré mai, un dia màgic, dues hores llargues d'anècdotes, de rialles, d'aprenentatge, d'una màster class amb el mestre Riojano, amb una filosofia i una manera d'entendre el vi, com ningú.
El caràcter i la filosofia d'en Fernando queda reflexat en tos els seus vins, i nosaltres, els que vàrem estar aquelles dues hores empapant-nos del seu coneixement o podem constatar.
D.O.C. RIOJA.
Bodegas Fernendo Remírez de Ganuza.
Cupatge de Tempranillo, Graciano, Viura (Macabeu) i Malvasia, un vi de maceració carbònica.
A la vista color picota intens amb rivet morat de capa mitja alta, untuós i bonica llàgrima.
Al nas és molt expressiu, divertit, fresc, elegant amb records a fruita fresca, àcida, gerds, groselles, aromes de iogurt de maduixa, a palotes, a gominoles, records de plàtan i pera!!!??? pot ser?? subtils records florals i a regalèssia, aquest vi és fantàstic!!.
A la boca és equilibrat, agradable, afruitat, fresc, llaminer, untuós, refinat i un bon cos, de pas fàcil i àgil, amb l'acidesa justa i una tanicitat dolça i integrada, un vi amb molt bona persistència.
Un vi fantàstic per beure i beure....
El preu 11-13 euros, al restaurant 14 euros.
A part d'aquest, que ens vàrem beure per allà, tornem cap a casa amb 2 ampolles més de Erre Punto i una de Remírez de Ganuza Reserva 2006.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada