JOIA EMPORDANESA.
Dissabte migdia i estic de "Rodrigues", sense la mestressa ni la xineueta, són de visita a la capital, així doncs que avui dinarem amb uns amics, i hem decidit anar a uns dels restaurants que més m'agraden de la meva bonica i meravellosa ciutat. Evidentment estic parlant de Manresa, al cor de Catalunya, enmig del pla del Bages. El restaurant és al setè cel, una botiga de vins que des de fa un temps a obert aquest fantàstic i acollidor restaurant amb una qualitat-preu sense competència, totalment recomanable, amb una quantitat de vins per triar d'escàndol, i amb un tracte molt proper i familiar, molt bona gent, sí senyor!!.
I per acabar-ho d'adobar, el vi escollit senzillament extraordinari.
D.O. EMPORDÀ.
Celler Mas Oller.
Cupatge de Sirà, Garnatxa tinta i Cabernet Sauvignon amb una criança de 3 mesos en barriques de roure francès.
A la vista bonic color cirera picota molt fosc amb rivet lilós de capa alta, dens amb llàgrima lenta i abundant, net i brillant.
Al nas es presenta molt expressiu, aromàticament molt agradable, amb notes de fruita negra madura acompanyada d'agradables tocs de vainilla i canyella, sensacions balsàmiques, i uns subtils torrats de fons.
A la boca és suau, amb una bon volum, untuós, de pas sedós i embolcallant tot el paladar d'una gran persistència amb records de la fruita i les espècies, bona estructura i molt equilibrat amb un agradable post gust torrat, bona persistència i final llarg.
El preu uns 10-11 euros.
No escampeu gaire lo del restaurant, que tampoc interessa que el tema es massifiqui. I també que quedi clar que hi han més grans restaurants a la ciutat que valen la pena, com el Kursaal, amb un gran respecte pel vi de casa, o el Sibar, que no puc dir el mateix, o l'Stacca, amb un excel.lent menú, o...., bé, en definitiva, molts!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada