Pardas Xarel.lo 2007

BLANC O VERMELL?

Dies de grans àpats i bons vins en família, aquest dissabte al vespre no podia ser menys i uns bons amics i millors persones ens varen convidar a casa seva per poder gaudir d'unes espectaculars delícies culinàries a les que vam ser sotmesos durant un sopar inoblidable amb un maridatge de vins i caves realment engalipador, tot un sacrifici pels sentits. Va ser una vetllada molt especial, enmig de grans persones al voltant de la taula de les que aprendre i gaudir, tot un privilegi.
Cada dia, mica en mica, som un pèl més feliços.


D.O. PENEDÈS.
Celler Pardas.
Monovarietal de Xarel.lo amb una criança de 8 mesos en barriques de roure francès i de castanyer.
A la vista color groc or nou molt intens, dens, net i brillant.
Al nas és diferent, únic, de gran intensitat i complexitat, fruita blanca madura, pera, tocs cítrics, pell de taronja i herbes i flors seques, codonyat, records a fruits secs, tocs làctics i agradables torrats, subtils records balsàmics i a fruita vermella i a xocolata??..., que curiós. Realment diferent.
A la boca entrada potent amb molt de volum, untuós, fresc, amb una acidesa espectacular, quelcom de suau tanicitat, post gust cítric i amarg, records minerals, molt cremós i de gran persistència.
Tot una experiència extraordinària i brutal.


El preu uns 18 euros realment sensorials.


A viure companys, que són quatre dies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada