Stol n 2016

PERMACULTURA

La permacultura és el conjunt de pràctiques i de formes de pensar per tal de crear una producció agrícola sostenible, molt eficient en energia, treball manual i mecànic, i respectuosa dels éssers vius i llurs interrelacions recíproques. Suposa una aproximació holística als sistemes agrícoles, l'objectiu de la qual és crear un ecosistema productiu en aliments així com en altres recursos útils, tot deixant a la natura salvatge el més gran espai possible. Utilitza conceptes d'ecologia, paisatgisme, agricultura ecològica, biomimètrica, ètica, filosofia i pedologia. La permacultura convida a posar en relació aquests aspectes teòrics amb les observacions realitzades sobre el terreny. La base de la permacultura no és només analitzar els components d'un sistema individual, sinó també tenir en compte llurs interaccions amb la finalitat de produir un coneixement de l'ecosistema en el context d'un ús per a l'ésser humà.



D.O. PENEDÈS.
Celler Ton Rimbau
Monovarietal de Xarel.lo amb una criança de 12 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb les mares.
A la vista color groc ataronjat amb reflexes daurats, de bonica densitat, terrós, empolsinat, brillant un xic tèrbol.
Al nas és un vi amb una alta intensitat aromàtica, harmonia estraordinària e un vi autèntic i despullat, aromes penetrants de fruites, pera, préssec, nespra, pell de taronja, herbes aromàtiques com el fonoll i la menta, una estona més i romaní, pinassa, les notes cítriques i salines en acompanyen constantment, juntament amb les notes profundes de llevats.
A la boca és profund, intens, sorprenentment ampli, gras, brut, nu, sincer,  marcat per la seva intensa naturalitat, picant, cruixent, redescobrint i recordant les notes aromàtiques descrites anteriorment, marca el seu recorregut una fruita especiada i una acidesa salina, regalant-nos un conjunt extremadament estructurat i amb una força immensa al paladar. Extraordinari


Un vi que desperta els cinc sentits de la manera més natural.


El preu a botiga uns 25 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada