Tot va començar per un somni,
convertit en realitat gràcies a moltes persones: cellers,
viticultors, hostalers, hotelers, artesans, gent de turisme, tots
ells units amb un objectiu, la DOP Cebreros. Com diu Rafael Mancebo,
actual president de la DOP Cebreros «on altres van veure vinyes
abandonades, jo vaig veure futur, treball i oportunitats».
Nosaltes som a Madrid, al Yakitoro by Chicote i aquí hem gaudit de Las Cabañuelas amb unes fantàstiques broquetes yakitori. El yakitori tradicional és una
broqueta o pinxo amb pollastre, d'origen molt popular al Japó, que
es cuina en directe i al carbó en una graella.Salut i Garnatxa!
D.O.P. CEBREROS
Celler Viñedos de Jorco
Monovarietal de Garnatxa Tinta amb una criança de 6 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color vermell robí amb
rivet rosat, de capa mitja-baixa, de llàgrimes finíssimes, net i
brillant.
Al nas és fruita, fruita i fruita,
vermella i madura, intensitat aromàtica alta, apareixen les notes
florals de roses i violetes, i quelcom mineral, no té molt més,
però lo que té és molt alegre i divertit, fons amb notes minerals
de pols i pedra seca.
A la boca és àgil i atractiu, ens
omple la fruita vermella, fàcil de beure, directe, fresc gràcies a
la seva rica acidesa, tanins fosos, és lleuger i amb alguns records
herbacis molt elegants, és un vi vibrant amb una bonica persistència
floral i final correcte i molt fresc, ideal per aquests dies d'estiu.
Ideal amb la proposta del Chicote
El preu al restaurant uns 13 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada