LA JOIA DE TALARN.
Senyores i Senyors, som a...... TALARN!
vista des de l'interior del restaurant
Per fi!!! el meu pare s'ha sortit amb la seva i ens ha portat a tota la família als seus dominis. Estic realment encantat de ser-hi, que bonic que és tot això, realment engalipador. Aprofitant que pujàvem cap a Tremp, la setmana anterior em vaig prendre la llibertat de reservar visita en un celler de la zona, i també taula per tots en un restaurant de Talarn. La meva primera intenció era visitar el celler de Castell d'Encús, però malauradament per setmana santa no obren, bé, un altre dia serà, ja tenim l'excusa perfecte per tornar a aquestes terres. Bé doncs, després de visitar el Celler, que ja comentaré en la pròxima entrada, anem a dinar, el restaurant, tota una incògnita, no hi ha estat ningú de nosaltres, però em vaig deixar guiar pel meu instint, com deia el meu gran amic James Bond, "En el riesgo está el placer". I, ohh my god! quin instint que tinc!, el restaurant fantàstic i amb unes vistes espectaculars!!. Jo no ho hauria de dir, però sóc un crack!.
La carta, dos menús un de 18 i un de 30 euros, ens decidim pel de 18 ja que la varietat és força considerable, el vi de la carta no el sé, segur que un Costers, però ja que som als peus del Castell d'Encús em decanto pel Quest 2010, he de dir que va ser la segona ampolla, però, tenia tantes ganes de parlar d'ella que no he pogut esperar. Sóc un flipat, ja us ho havia dit, oi?.
DO. COSTERS DEL SEGRE.
Celler Castell d'Encús.
Cupatge de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Petit Verdot, un vi que ha realitzat la seva fermentació en trulls picats a la pedra que ja utilitzaven els monjos hospitalers al segle XII i amb una criança de 15 mesos en bótes de roure.
A la vista, color cirera picota molt intens, net i brillant amb una llàgrima densa i lenta preciosa que tinta la copa.
Al nas és fantàstic, espectacular, gran intensitat aromàtica, d'entrada tocs florals, amb records a roses i violetes fresques, fruita negra molt fresca, mores, records a herbes aromàtiques, suaus matisos de vainilla, tot sobre un fons torrefacte, molt equilibrat amb pinzellades de cacau i toffee, Amazing!!!
A la boca és tot un espectacle, entrada potent però suau, intens i saborós, bona acidesa i un frescor espectacular, segurament de les terres altes en les que ha estat cultivat, és sedós amb uns tanins suaus i dolços, molt domats i ben integrats en el conjunt, records de la fruita fresca i tocs especiats com el pebre, final molt llarg i persistent.
Una passada de vi, de debò us ho dic!!!
Quina vista My god!!!
El preu uns 26 euros i valen molt la pena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada