Teta de Vaca 2010

UNA NOVA EXPERIÈNCIA EN PERILL D'EXTINCIÓ.

Sabeu on sóc????..., a Igualada, des de que ha començat l'any ja hi he anat més que en tota la meva vida, coses que passen, aquest cop l'excusa per anar-hi a dinar ha estat que la Júlia, la meva princeseta, tenia un torneig de Pàdel, així doncs, tota la família cap Igualada, i quan dic tota és tota..., bé, tota, tota...., no, però quasi, una ciutat que realment m'agrada força, possiblement sigui que m'estic familiaritzant molt amb ella.
Doncs bé, com que som gent de costums, acabem al mateix restaurant de l'última vegada que havíem estat a la ciutat, si ho recordeu allà on vàrem demanar el vi l'Inconscient. Anem sobre segur, un lloc acollidor, amb un bon servei i amb una bona relació qualitat-preu i amb una carta de vins curta, però interessant.
Tota la família contenta, grans i petits, tot un èxit.
El vi ha estat una decisió visual, ja sabeu que em deixo portar molt per la presentació de les ampolles, i això alguna vegada m'ha portat a descobriments realment interessants. Aquest precisament, ha estant un d'ells, un vi elaborat amb un raïm en perill d'extinció, teta de vaca, d'aquí el nom, un vi fresc, agradable, senzill, un vi que invita a seguir bevent, tot un divertiment.


D.O. SOMONTANO.
Celler Vinos Divertidos.
Cupatge de Tempranillo i Teta de Vaca de Maceració Carbònica.
A la vista, color cirera fosc de rivet entre grana i lilós de capa mitja net i brillant.
Al nas és tot fruita vermella fresca i cremosa, làctic, records a iogurt de maduixa o a "palotes", molt agradable, tocs florals units al conjunt.
A la boca és suau, sedós, untuós, cremós, amb la fruita molt present acompanyada de molta cremositat, un vi fàcil, fresc, amb uns tanins fosos dins el conjunt i amb un bon equilibri entre acidesa i dolçor, un vi de consum ràpid, ja que invita ha anar bevent. Un plaer!


El preu 8 euros a la botiga, al restaurant ens ha costat 14 euros.

Apa doncs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada