Geol 2008

L'ART DE GAUDIR..., L'ART DE VIURE.

Diumenge, toca un bon dinar a casa els pares, i com cada setmana, barbacoa!!. Però avui m'esperava una agradable sorpresa, i és que el Sr. Ramon, l'anfitrió, em tenia preparat un petit present.
Si ho recordeu, en una de les entrades anteriors, més concretament en la del Vilosell, li vaig llençar un petit comentari, per comprovar realment si era un bon seguidor del meu blog, el comentari feia referència a un vi que encara no havia provat, i el vaig invitar molt educadament a que el comprés, doncs bé, ja el tenim aquí!, l'ha comprat!, quin crack!!! el seguidor número 1!! el millor, sí senyor!!. Però sabeu el que m'agradaria de debò??..., sabeu el que realment em deixaria esmaperdut i titadistret???..., el dia que le dropo del meu germà obri els ulls, i es desperti del seu somni de flors i margarites, i digui: òndia!! i per què no porto jo el vi aquesta setmana???.
Iban...., ves somiant......, ja estic content si és capaç d'acabar-se cada diumenge la seva copa.
El vi, aquest fantàstic Geol, poc podem dir amb paraules, el millor de tot ha estat poder disfrutar-lo amb bona companyia, que realment, és quan un bon vi, com aquest, expressa millor tot el que porta dins.


D.O. COSTERS DEL SEGRE.
Tomàs Cusiné.
Cupatge de Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Garnatxa, Carinyena i Marselan amb una criança de 14 mesos en bótes de roure francès.
A la vista, preciós color cirera picota molt fosc, intens, amb rivet grana de capa alta i llàgrima lenta, net i brillant.
Al nas és seductor, intens, complexe, amb la fruita negra madura, mores, prunes, en primer pla, acompanyada d'uns agradables especiats, regalèssia, vainilla, pebre, balsàmic, subtils tocs de vernís, sobre un fons torrat molt agradable, increïblement integrat en el conjunt, que evoluciona cap a uns fantàstics torrefactes, cacau, cafè, tot en perfecte equilibri. Un plaer.
A la boca, entrada sedosa, intens, potent, ampli, rodó, complexe, estructurat, records de la fruita negra i la regalèssia, gran acidesa que li aporta un fantàstic frescor i uns tanins rodons, integrats, dolços, records torrefactes molt agradables, gran equilibri de tot el conjunt i un final llarg i persistent.
Un vi ple de sensacions que val la pena gaudir. Gràcies Ramon.


El preu és una incògnita, l'únic que us puc dir, és que val més de 10 i menys de 20 euros.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada