La Vieille Ferme 2012

FRESC I DIVERTIT.

Anyada del 73.
Copatge de diverses varietats de les terres de Lleida i d'altres del Pla de Bages i amb una criança de 40 anys  envoltat de bona companyia i grans sensacions.
A la vista color cirera picota molt madura, quasi negra amb rivet marronós de capa molt alta i llàgrima poc present, net i poc brillant.
Al nas, gran intensitat aromàtica, destacant per sobre de tot l'amor pels que l'envolten, encara que no ho demostri, pinzellades dolces i fresques d'alegria, les dolces molt subtils, tot sobre un immens fons molt natural, autèntic i sincer. Complex, però tot un plaer si saps com gaudir-lo.
A la boca, és potent, intens, un pel tancat, però a mesura que s'obre expressa tot el que porta a dins, capaç de donar-ho tot, encara que a vegades, no acaba d'obrir-se, paciència tots, dolç de vegades, licorós, amb els records ja trobats al nas, bona acidesa, i uns tanins molt marcats, astringents, esquerp de vegades, segurament li falta un pel de criança, podríem dir que evolucionarà bé ens les pròxims anys. Això és el que molta gent espera.

Una gran anyada!!
El preu, uns no el voldrien ni regalat i d'altres pagarien el que fos per tenir-lo...


Ara sí, el vi del Dissabte.

AOC. VENTOUX - VALLÉE DU RHÔNE - FRANCE
Celler La Viellie Ferme.
Cupatge de Carinyena, Cinsault, Garnatxa i Syrah amb una criança de 10 mesos en bótes de roure francès.
A la vista, vibrant i intens color cirera picota, de capa mitja alta amb rivet lilós, net i brillant
Al nas, pren protagonisme la fruita, sobretot vermella, madura, gerds, mores, cireres, groselles, records especiats i pocs torrats, quasi bé imperceptibles, sensació de frescor.
A la boca és fresc, molt fresc, entrada suau, amb la fruita com a protagonista, acidesa correcte i sense tanicitat, sensacions especiades dolces i una bona persitència i final llarg.
Un vi molt fresc i divertit, sense complicacions ideal per les nits d'estiu.

El preu uns 6 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada