PERFUM FRESC D'ESTIU.
Continuem per terres Empordaneses, i avui toca sopar a uns dels restaurants estrella de la zona. Aquest és el preferit de les nenes de la casa. Cada any, i ja en fa més de deu, és parada obligada durant el mes de Juliol, i és que la qualitat preu és fantàstica, de lo millor de la zona.
Escamarlanets, gamba de Palamós, calamars romana, cloïsses al vi blanc, musclos a la marinera, ostres, brandada de bacallà..., i avui ho regarem amb un Muscat 2012 de Sumarroca!.
Tothom content i feliç, que més es pot demanar???.
D.O. PENEDÈS.
Bodegues Sumarroca.
Monovarietal de Muscat.
A la vista color groc palla molt pàl.lid amb alguns reflexes verdosos, net i brillant.
Al nas, caràcter varietal, molt perfumat, floral, afruitat, records de préssec i fruits dolços com el lichis i el mateix raïm.
A la boca és fresc i afruitat, sec, fàcil, divertit i molt agradable, bona persistència.
Sense complexitats però interessant.
El preu sobre els 7 euros i al restaurant 13 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada