LO VI FA SANG.
Després de gaudir d'una primera ampolla molt especial en honor a un dels convidats, aquesta segona ampolla serà en honor a l'altre i ja més habitual convidat de la nit, dos vins completament diferents, com les dues persones que m'acompanyen. He decidit que abans no s'acabi la primera, serviré aquesta per poder apreciar els dos estils tant diferenciats entre les dues ampolles de la nit i així poder discutir i comparar sobre les sensacions que ens aporten cadascuna d'elles.
Realment ha estat una vetllada molt interessant on a quedat ben palès els gustos personals de cadascun de nosaltres respecte als dos vins gaudits.
D.O. TERRA ALTA.
Celler Frisach.
Cupatge de Garnatxa negra, Garnatxa peluda i Carinyena amb una criança de 12 mesos en barriques de roure.
A la vista intens color vermell picota de capa alta amb rivet lilós, gras, untuós, de llàgrima densa i lenta net i brillant.
Al nas és molt intens i potent, on destaca la fruita vermella madura, cireres, maduixes, gerds amb records de crema de pastisseria, làctic, algun subtil toc floral i un suau fons torrat amb records minerals.
A la boca és potent i molt fresc, cremós, agradable i molt ampli, llaminer, amb molta presència de la fruita vermella, bon equilibri de l'acidesa i el dolçor, amb uns tanins presents, vellutats, suaus, subtil post gust torrat, de final llarg i persistent.
Un vi fresc, interessant i amb un caràcter alegre i divertit
El preu sobre els 15 euros.
Salut i pela!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada