ESCALFANT MOTORS.
Cada cop queda menys, ja s'acosta el dissabte, el dia d'agafar els trastos, o sigui, la dona, la nena i la Montse de Sallent i carretera i manta que el Priorat ens espera. La millor manera de que el temps voli és començant a escalfar les copes i així ho hem fet aquest 1 de Maig. Un bon dinar i un bon vi, ja ho sé..! al final em fotré com un bacó!!!..., però que coi, ja ho compensarem d'alguna manera. El que si que hem compensat i de quina manera és el vi i el menjar. Bon maridatge, Dido i "Xuletó", espectacular, jo encara faig palmes amb les orelles i el sogre també.
D.O. MONTSANT.
Celler Venus la Universal.
Cupatge de Garnatxa, Sirà, Merlot i Cabernet Sauvignon amb una criança de 16 mesos en barriques, àmfores d'argila i tines de formigó.
A la vista color vermell cirera amb el rivet granatós de capa mitja-alta i bonica llàgrima densa i força abundant, net i brillant.
Al nas és complex amb gran diversitat aromàtica, d'entrada aromes minerals, mina de llapis, tinta, records de cuir i de brasa, amb el temps apareix la fruita negra i vermella, móres, maduixes, gerds, balsàmic, tocs de regalèssia i subtils mentolats, aromes torrats molt agradables.
A la boca és cremós, potent, intens, profund, de pas sedós, records de la fruita madura i la regalèssia, és molt saborós, bona acidesa i de gran frescor, tanins perfectament integrats, vellutats, post gust torrat de bona persistència i final llarg.
El preu entre 12-13 euros. Al restaurant 20 euros.
Ens veiem a Falset!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada