El Sagal 2013

LA NOVETAT.

Un sopar únic en petit comitè en un nou restaurant molt a prop de Manresa, ha estat una molt, molt agradable sorpresa, l'ambient, el lloc, el menjar, el servei, el vi.., tot ha estat perfecte, un d'aquells llocs que de segur repetirem. Un sopar amb tant bona companyia i en un lloc tant agradable i acollidor, és mereixa una bona novetat de la nostra DO, el Sagal ha estat el quart convidat a la taula aquesta nit, i ens ha sorprès gratament, malgrat la seva joventut, un bon toc de seny i seriositat.


D.O. PLA DE BAGES.
Collbaix Celler el Molí
Cupatge de Merlot i Cabernet Franc sense criança en fusta.
A la vista bonic i molt intens color vermell robí amb rivet violaci de capa mitja-alta i densa llàgrima que tinta la copa, net i brillant.
Al nas aromes molt intensos i penetrants, fruita vermella madura, aromes vegetals, pebrot verd, subtils florals, molt balsàmic i records de bosc de pins (caminant pels fantàstics senders del Bages, entre les obagues).
A la boca és juvenil, fresc, descarat, àgil, molt llaminer i de bona acidesa, molt agradable i fàcil de beure, tanins marcats, agradables, intens i potent amb bona persistència i un final amb un toc amarg.
D'aquest Sagal se'n parlarà.


El preu al restaurant 12 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada