Primers Vins Negres 2012

QUALITAT FERMA.

Comencem un divendres més amb força el cap de setmana i no hi ha res millor que anar al "sobre" amb un somriure d'orella a orella, la manera?..., un bon sopar amb bona gent, la de casa i com sempre un bon vi de la terra. Com ja és una norma habitual al lloc on som, el vi no pot ser un altre que un vi de la  Terra Ferma, tot i que l'altre dia en Ramon em va sorprendre amb una ampolla d'un bon Priorat, que li està passant?.., pot ser és que ja no li queden més Costers per tastar?..., o és que li ha donat un tomb el cervell?..., sigui el que sigui, ja està be que s'obri a tot el territori Català, ja que realment aquest vi que em gaudit avui pertany a la DO. Catalunya.


D.O. CATALUNYA.
Celler l'Olivera Cooperativa.
Cupatge de Garantxa, Sirà, Cabernet Sauvignon, Monastrell i Trepat.
A la vista vermell  robí amb rivet entre lila i violaci de capa mitja, llàgrima fina i abundant, net i brillant.
Al nas bona intensitat amb les fruites de bosc dolça en primer pla, maduixes, gerds, móres, records de terra mullada, especiat, pebre, anisats, i subtils records de xocolata dolça.
A la boca entrada potent, ampli, intens, licorós, records de la fruita dolça i licorosa, llaminer, tanins integrats, madurs, rodons, poca acidesa i de bona persistència amb un final força llarg amb records de xocolata amarga.


Un vi molt interessant a un bon preu.


El patriarca en va pagar uns 7-8 euros.

1 comentari:

  1. no sóc gens aficionada als vins pero després de llegir els blogs veig q és tot u n regal pel paladar i en definitiva per tots els sentits! m'haure d'acostumar mica en mica a regalar-me algun plaer d'aquest q.tenen un regust final a xocolata amarga...mmmmmm

    ResponElimina