DE LES GARRIGUES.
Agradable i molt productiva vetllada la de divendres al vespre, almenys pel que fa als meus sentits. Una gran sensació de benestar i felicitat es va apoderar de mi durant una nit, en la que vam poder gaudir d'una fantàstica bacanal de carns vermelles ben acompanyades pels vins del Celler Clos Pons de Costers del Segre. Vam tenir l'oportunitat de tastar quatre vins del celler, el Jan Petit, Sisquella, Alges i finalment el Roc Nu, tots ells força interessants i cada un d'ells amb les seves peculiaritats i característiques, però evidentment vaig decidir centrar-me i posar tots els meus sentits a disposició d'un de sol, i aquest va ser l'últim de la nit, el Roc Nu.
D.O. COSTERS DEL SEGRE.
Celler Clos Pons.
Cupatge d'Ull de Llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon amb una criança de 14 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color cirera picota amb el rivet granatós de capa mitja-alta amb llàgrima densa, greixosa i abundant que ens tinta la copa, net i brillant.
Al nas destaquen les notes balsàmiques, mentolats, i la fruita negra, prunes, móres, molt madura, confitura i melmelada, records anisats notes especiades, canyella, nou moscada i agradables torrats amb evolució cap a suaus torrefactes, cacau.
A la boca és de llarg recorregut, potent i complexe, elegant, untuós, marcat per les notes trobades al nas, fruita negra, espècies, anisats, acidesa correcta i tanins marcats i poderosos aportant estructura, de gran persistència i final llarg.
Maridat amb bona companyia, en general, sempre hi han excepcions, durant una fantàstica nit de carns vermelles.
El preu a botiga uns 22 euros.
Totalment d'acord 👌
ResponElimina