ATRAPAT PEL TREPAT.
Jornada gastronòmica en família per terres Sallentines, ara feia temps que no ens ajuntàvem tots, filles, gendres, nebodes, netes, gossos, gats, tortugues, nines, etc.., a la fantàstica taula d'en Terrones, i és que per raons laborals de vegades és missió impossible, però finalment ho hem aconseguit, i com que és una gran alegria per a mi, i suposo que pels altres també, i motiu de gran joia i felicitat, que res millor que un bon trepat de la Conca perquè continuï l'alegria no pari la festa.
Després de gaudir-lo, filles, gendres, sogres, nebodes, netes, gats, gossos, nines i tortugues han quedat tots encantats i encantades.
Salut i Trepat.
D.O. CONCA DE BARBERÀ.
Celler Molí dels Capellans.
Monovarietal de Trepat de maceració carbònica amb 3 mesos en inox. amb les mares.
A la vista color vermell robí amb rivet rosat de capa mitja, de fina llàgrima, net i brillant.
Al nas explosió de fruita vermella i negra molt fresca i refrescant, maduixes, gerds, prunes, nabius, notes d'herbes aromàtiques, fonoll i balsàmic, records especiats.
A la boca és fresc i divertit amb una acidesa molt viva, afruitat i molt llaminer, amb uns tanins lleugers i molt fins, amb un final correcte amb records d'herbes aromàtiques.
Un vi lleuger afruitat i divertit que convida a beure copa rere copa.
El preu a botiga uns 8-9 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada