MÍNIMA EXTRACCIÓ, MÀXIMA EXPRESSIÓ.
Som enmig d'una terra única, màgica, enigmàtica i ancestral que no regala res a ningú, dura, on l'esforç, el treball i la il.lusió són els pilars bàsics de l'èxit personal i on per sobre de tot està la personalitat i el caràcter dels seus vins. El treball dur i la perseverança en un terroir tant extrem on el raïm s'esforça dia a dia per donar el millor d'ell mateix i on les adversitats són sempre més grans que les facilitats, em fa reflexionar i pensar en tota aquesta meravellosa gent que treballa aquesta terra, gent enamorada i apassionada del Priorat i que l'estima tant que tot l'esforç, i de vegades el patiment, es converteixen en felicitat anyada rera anyada, perquè tot el respecte que li mostren a la terra, la terra els hi torna de manera extraordinària.
Tan sols Terroir, però aquí al Priorat, molt al límit.
D.O.Q. PRIORAT.
Celler Terroir al Límit.
Cupatge de Muscat i Pedro Ximènez amb una criança de 15-18 mesos en fudres de roure francès.
A la vista color groc palla intens i molt viu amb reflexes daurat, amb abundant llàgrima lenta, gras, untuós, net i brillant.
Al nas de gran intensitat i molt expressiu, cada cop més, notes dolces, vainilla, brioix, records de mel, fruita blanca, poma, pera, meló, també maduixes.,? destaquen els aromes florals, perfum de roses, molt mineral, herbes aromàtiques, fruits secs, balsàmic, anisat, i fins torrats.
A la boca molt volum, untuós, profund, complex i original, destaquen la fruita blanca i les notes florals, de pas molt sedós, molt elegant, fresc, saborós, de gran acidesa amb una fantàstica persistència amb notes anisades, de final llarg amb records especiats. Extraordinari.
S'ha de provar.
Salut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada