Sempre és un plaer seure en una de les taules del Bar del Pla, si la quantitat de guiris que volten per la ciutat t'ho permeten. Si finalment és així gaudireu d'una cuina a base de tapes de gran qualitat i una més que interessant carta de vins.
Si hi aneu no marxeu sense tastar els Xampis amb wasabi, senzillament orgàsmics.
Salut i Cabernet Franc!
SAINT NICOLAS DE BOURGUEIL AOC - LOIRE
Domaine du Mortier
Monovarietal de Cabernet Franc amb una criança de 13 mesos en foudres i bótes de roure francès.
A la vista intens color cirera amb el rivet lilós, de capa mitja amb fina llàgrima que ens tinta molt lleugerament la copa, net i brillant.
Al nas és un vi molt expressiu,
alegre, juvenil, protagonisme total de la fruita, vermella i negra,
maduixes, gerds, cireres, fresques notes de sotabosc, molses
combinades amb els aromes especiats i del roure fi i subtil.
A la boca és un vi amb una textura
seductora, ens omple la boca amb una agradable sensació afruitada,
és ampli al paladar, de pas vellutat i amb un equilibri sorprenent,
una tanins rugosos aporten una fantàstica estructura, juntament amb
una viva acidesa, un vi amb un agradable i dominat nervi, amb una
persistència especiada i un fina força llarg.
Finor, profunditat i complexitat a bon preu.
El preu al restaurant uns 26 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada