Sus Scrofa 2018

EL SEGLAR AL BAR MUY BUENAS

De la mateixa manera que s'ha recuperat l'origen modernista d'aquest històric establiment, obert el 1924, també s'ha recuperat el seu patrimoni gastronòmic original, una casa de menjars catalana. Mandonguilles amb sípia, bacallà a la llauna, fricandó, capipota amb cigrons, trinxat amb rosta, en son exemples. Menció especial mereix l'extensa carta de vins catalans, les més de 40 ratafies diferents, i la de còctels amb licors catalans i amb noms dedicats a personatges nostrats, com Joan Capri i Pere Gimferrer. També m'agradaria mencionar l'extraordinari servei dels cambrers i la seva fantàstica amabilitat i professionalitat.


D.O. PENEDÈS
Celler Pardas
Monovarietal de Sumoll amb una criança de 4 mesos en dipòsits de ciment.
A la vista color grana amb rivet violeta, de capa baixa i amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas alegria, festa, xirinola!, segons com recorda, els Beaujolais Nouveau, destaca la intensitat de la fruita negre i vermella fresca, sobretot els gerds i les maduixes, quelcom de llaminadures àcides i records especiats i herbacis mediterranis.
A la boca ens marca la fruita i una viva acidesa varietal, de pas àgil, alegre, amb una bonica tanicitat rugosa que li dona un agradable caràcter salvatge, de persistència afruitada i especiada i un final correcte i de marcada acidesa.


Som al Bar Muy Buenas gaudint de la gastronomia cent per cent catalana.


El preu al restaurant uns 14 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada