De la mateixa manera que s'ha recuperat
l'origen modernista d'aquest històric establiment, obert el 1924,
també s'ha recuperat el seu patrimoni gastronòmic original, una
casa de menjars catalana. Mandonguilles amb sípia, bacallà a la
llauna, fricandó, capipota amb cigrons, trinxat amb rosta, en son
exemples. Menció especial mereix l'extensa carta de vins catalans,
les més de 40 ratafies diferents, i la de còctels amb licors
catalans i amb noms dedicats a personatges nostrats, com Joan Capri i
Pere Gimferrer. També m'agradaria mencionar l'extraordinari servei
dels cambrers i la seva fantàstica amabilitat i professionalitat.
D.O. PENEDÈS
Celler Pardas
Monovarietal de Sumoll amb una criança de 4 mesos en dipòsits de ciment.
A la vista color grana amb rivet violeta, de capa baixa i amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas alegria, festa, xirinola!, segons com recorda, els Beaujolais Nouveau, destaca la intensitat de la fruita negre i vermella fresca, sobretot els gerds i les maduixes, quelcom de llaminadures àcides i records especiats i herbacis mediterranis.
A la boca ens marca la fruita i una viva acidesa varietal, de pas àgil, alegre, amb una bonica tanicitat rugosa que li dona un agradable caràcter salvatge, de persistència afruitada i especiada i un final correcte i de marcada acidesa.
Som al Bar Muy Buenas gaudint de la gastronomia cent per cent catalana.
El preu al restaurant uns 14 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada