Matraketa 2013

AIXÒ PINTA COLLONUT.

A punt de començar una gran setmana amb molta il.lusió. Després d'uns quants tombs per la ciutat intentant decidir on anar a dinar, la meva proposta a tirat endavant i estic realment molt content, ja que tenia moltes ganes de repetir una de les moltes experiències anteriors en aquest local, així doncs ens passarem a saludar en Jordi i a gaudir de la seva fantàstica cuina rodejats d'un entorn molt agradable i acollidor, vaja que hi estic com a casa. Avui ens decidim per aquest petit tresor del Montsant.



D.O. MONTSANT.
Celler Ficaria Vins.
Cupatge de Garnatxa negra i Syrah sense criança amb fusta, però amb 4 mesos en dipòsits de inox amb les mares.
A la vista color vermell robí amb rivet lilós de capa mitja i llàgrima fina, net i brillant.
Al nas és un espectacle de fruita vermella fresca i intensa, records de llaminadures i de flors, violetes, pinassa i romaní, mentolats, suaus notes especiades i agradable i subtil fons mineral.
A la boca és elegant de pas àgil i fresc, divertit, afruitat i perfumat, amb un bon equilibri, bona acidesa i tanins marcats, vibrants, agradables, de bona persistència i final llarg. Un vi ple de bon rotllo, capaç d'arrencar-te un bon somriure.
Tot un plaer pels sentits.


I com no pot ser d'una altre manera, gaudint-lo al Kursaal.


El preu al restaurant sobre els 14-15 euros.


www.ficariavins.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada