El Quintà 2013

L'ESSÈNCIA DE LA GARNATXA.

No hi ha res millor que estar de vacances i poder gaudir d'una bon sopar de grans tapes elaborades amb la família en un entorn inmillorable. Aquesta ha estat la nostra filosofia durant aquests dies de descans per terres empordaneses, menjar i beure molt bé, i per suposat reposar de l'estrès diari. He de dir que hem complert al cent per cent tot el que ens vàrem proposar, i han estat uns dies carregats de grans àpats i millors vins. Un d'aquests vins va ser aquesta espectacular Garnatxa Blanca de la Terra Alta del celler Bàrbara Forés, i és que ens va animar la nit de manera extraordinària, les meves nenes encara fan palmes amb les orelles.
Per cert, som a Palamós, al Macabeu Bar.
Salut i Garnatxa!


D.O. TERRA ALTA.
Celler Bàrbara Forés.
Monovarietal de Garnatxa Blanca amb una criança de 6 mesos en bótes de roure francès amb les mares.
A la vista color groc palla intens amb sensació acerada, gras, amb abundant llàgrima fina, net i brillant.
Al nas és intens i complex, netes de fruita blanca madura, confitures, records de préssec i albercoc, boniques notes perfumades de flor, especiat,notes mediterrànies i quelcom mineral, agradables i fines notes torrades.
A la boca és extraordinari, molt saborós, envoltant i ampli, untuós i sedós, un vi amb un gran volum, molta fruita madura amb records dolços, fantàstica acidesa aportant molt frescor, de gran persistència i final molt llarg amb apunts salins.


Senzillament extraordinari.


El preu uns 14 euros a botiga, al restaurant 26 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada