LA PERLA.
El Celler del qual surt aquesta petita meravella és un dels més antics del Priorat, a el Molar, les seves terres ja eren cultivades pels monjos Cartoixans que van habitar l'actual celler, el Mas dels Frares, un antic Monestir del segle XV situat en el centre de la propietat.
Aquest cop, a casa el Patriarca, vam decidir obrir dos blancs, però va ser quan vam obrir aquest Clos les Fites, que la màgia és va apoderar de les nostres sensacions, i va ser en aquest petit instant que em vaig adonar, que en casos com aquests les ampolles han de ser magnums, si us plau!!, perquè sinó passen coses com aquestes i et quedes amb ganes de molt més. Vaja colla de malparits! estan molt mal acostumats.
Salut i Priorat.
D.O.Q. PRIORAT.
Celler La Perla del Priorat.
Cupatge de Pedro Ximenez i Garnatxa blanca amb una criança de 4 mesos en bótes de roure francès i 12 mesos en ampolla.
A la vista color groc palla brillant amb tons daurats, dens, untuós, amb una densa llàgrima, lenta i abundant, net i brillant.
Al nas és molt intens i poderós, els seus aromes són imponents, hipnotitzants i màgics, complexe, molta fruita blanca madura, pera, poma, préssec, combinada amb moltes notes especiades, notes de crema, pastisseria, orellanes, quelcom de sotabosc i uns intensos records minerals amb notes fumades, pedra foguera, fòsfor, llumí, fons torrat.
A la boca l'espectacle continua, potent, amable, però fresc, molt original, ampli, intens, amb els records minerals molt presents, equilibrat i llaminer, profund i amb un post gust fumat i d'herbes aromàtiques, persistència fantàstica i final molt llarg.
El preu uns 23-24 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada