Nectar PX dulce

DOLÇA COMPANYIA.

Extraordinari dinar a Vilanova amb una gran companyia, la mitja de sempre per suposat, i en un restaurant ple d'encant i amb molta Ànima. Abans de gaudir del dinar, un passeig per davant de mar respirant tranquil.litat i relax, oblidant el temps, el rellotge, sense presses i amb la ment en blanc, en ple repòs, escoltant tan sols les onades que piquen contra les roques, els suaus crits de les gavines o l'agradable timbre d'una bicicleta que ens passa pel costat, que bonic i extraordinari és sentir-se un mateix, per uns petits moments notar que hi som, parlar-nos, viure'ns i compartir-nos, instants que no haurien d'acabar mai.
Aquest moment d'èxtasi, avui l'acabaré amb una dolça companyia, perquè nosaltres ens ho valem.
Salut i PX!.



D.O. JEREZ-XERÉS-SHERRY.
Bodegas González-Byass.
Monovarietal de Pedro Ximénez.
A la vista color marró molt fosc, wengé, quitrà, amb el rivet ambarí intens i quelcom iodat, molt untuós, gras, dens, amb una llàgrima molt abundant, densa i molt lenta que els tinta la copa, net i brillant.
Al nas és de bona intensitat , suau, notes de panses, prunes, postres de músic, notes dolces com  de dàtils, confitura de taronja, orellanes, records torrats, cafè torrefacte, cacau i caramel, sucre cremat i un subtil record de quitrà.
A la boca és dens i molt untuós, oliós, cremós, de bon volum i amplitud, notes llamineres, dolç però gens embafador, records de fruita negra passificada i notes torrades de cacau, molt agradable en el post gust, de bona acidesa, de final llarg i de bona persistència.


El preu a botiga uns 8-9 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada