Improvisació 2015

DILLUNS IMPROVISAT

Sense estudi ni preparació, en el moment que se’n presenta la necessitat. I aquest dilluns passat se’ns va presentar, i no era un dia qualsevol no, era un d’aquells dilluns al sol. Poques vegades tenim aquestes oportunitats de gaudir d’un dia laborable com un diumenge  més, i us he de de dir que és fantàstic.
 I així va se com ens vam reunir unes quantes bones persones de manera improvisada un dilluns qualsevol, al voltant d’una taula per compartir bons vins i boniques experiències.
Que bé que treballa aquest paio! Salut i Xarel·lo.


D.O. PENEDÈS.
Celler Enric Soler
Monovarietal  de Xarel·lo amb una criança de 8 mesos en dipòsits de ciment i bótes de roure francès.
A la vista color daurat brillant, de fina llàgrima densa, untuós, gras, molt net
Al nas és intens i molt mediterrani, notes herbàcies de fonoll, romaní, anís, notes especiades, notes florals, records de poma, de fruites cítriques, records minerals, pedra seca, quelcom fumat molt subtil, notes de fruits secs torrats, un vi intens i amb un nas molt complex.
A la boca és un vi fresc, de gran finor, elegant i de pas sedós, aromàtic, cítric, amb post gust anisat, molt bona acidesa, untuós, equilibrat, amb un final llarg i persistent amb notes herbàcies d’anís i fonoll, un vi que convida a veure més.



Extraordinari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada