De dalt de tot del cel
els pobles en la nit semblen brasers
encesos
i perquè entra la vetlla brillen més
els estels
s'acosten a la terra i s'escalfen les
mans
i el cos i els peus
I li ofrenen la Óssa com un penell de
flors.
Entremig la rosada
els dematins les cullen els pastors.
Bonica manera d'explicar l'arribada de
la nit i la història dels estels (los Cometes) quan arriba aquesta.
D.O. TERRA ALTA
Celler Abanico Wines
Cupatge de Garnatxa Negra i Syrah sense
criança en fusta.
A la vista color vermell cirera intens
amb rivet lilós de capa mitja-alta amb llàgrima densa, net i
brillant.
Al nas és molt mediterrani, donant
notes de fruita negra, nabius, móres, cirera i quelcom de fruita
vermella, acompanyada pels aromes minerals intensos, pedra seca,
pols, quelcom especiat i un xic de sotabosc, amb l'estona apareixen
agradables i elegants notes florals.
A la boca és un vi de cos mig, de pas
àgil, no es mostra gens licorós, bon equilibri, afruitat,
d'agradable acidesa i tanins dolços i elegants, de persistència
mitja i final correcte amb records especiats i minerals.
Sabent el que corre pel món en els
menús de diari dels restaurants, aquest és un bon exemple del que
hauria de ser.
El preu a botiga entre 6-7 euros
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada