Lo Cometa 2016

L'ESTEL DE LA TAULA

De dalt de tot del cel
els pobles en la nit semblen brasers encesos
i perquè entra la vetlla brillen més els estels

s'acosten a la terra i s'escalfen les mans
i el cos i els peus
I li ofrenen la Óssa com un penell de flors.

Entremig la rosada
els dematins les cullen els pastors.


Bonica manera d'explicar l'arribada de la nit i la història dels estels (los Cometes) quan arriba aquesta.

Salut, cometes i garnatxa!


D.O. TERRA ALTA
Celler Abanico Wines
Cupatge de Garnatxa Negra i Syrah sense criança en fusta.
A la vista color vermell cirera intens amb rivet lilós de capa mitja-alta amb llàgrima densa, net i brillant.
Al nas és molt mediterrani, donant notes de fruita negra, nabius, móres, cirera i quelcom de fruita vermella, acompanyada pels aromes minerals intensos, pedra seca, pols, quelcom especiat i un xic de sotabosc, amb l'estona apareixen agradables i elegants notes florals.

A la boca és un vi de cos mig, de pas àgil, no es mostra gens licorós, bon equilibri, afruitat, d'agradable acidesa i tanins dolços i elegants, de persistència mitja i final correcte amb records especiats i minerals.


Sabent el que corre pel món en els menús de diari dels restaurants, aquest és un bon exemple del que hauria de ser.


El preu a botiga entre 6-7 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada