Des de ja fa uns anys, quelcom em ronda
al cap. Un somni, una il.lusió, un projecte que sembla que amb poc
temps veurà la llum. Tot està en marxa, poc a poc i amb l'ajuda de
la gent més propera el somni es pot fer realitat.
Divendres nit, i decidim estrenar un
restaurant que encara no havíem provat, les referències són molt
bones, però millor decidir-ho per nosaltres mateixos. Cuina de
platets i tapes, amb una cuina molt creativa i de gran qualitat amb
excel.lents presentacions i producte de primera, i un servei molt
amable i professional. Local amb una decoració moderna i acollidora.
El resultat fantàstic.
Ho hem compartit amb un extraordinari
Foresta Sumoll, i no és una casualitat. Ara toca Sumoll, Sumoll i
Sumoll.SENSE D.O.
Celler Vins de Foresta
Monovarietal de Sumoll amb una criança de 10 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color vermell brillant i
lluminós amb rivet grana de capa baixa i de fina llàgrima, net i
brillant.
El nas és molt fresc i alegre, amb
aromes de fruita vermella fresca i àcida, maduixes, gerds, notes
d'herbes aromàtiques, romaní i farigola, agradables notes florals,
roses, quelcom balsàmic, llorer, i amb subtils aromes torrats de
fons i notes de sotabosc i pinassa molla.
A la boca és un vi suau, sedós i
delicat, llaminer, agradable i fresc, amb un subtil toc rústic,
marcat per la fruita vermella i les notes mediterrànies, amb una
acidesa marcada i lleugerament cítrica, amb una persistència
afruitada i un final amb notes terroses.El preu a botiga uns 13-14 euros