Besta Roxa 2015

O AGASALLO DO SUSO 2.

Manuel Pérez ha viscut el món del vi des de nen, però no en el Comtat de Tea, sinó a la Ribeira Sacra. Un dia de l'any 2005, al seu retorn de Portugal, lloc en el qual exercia la seva altra activitat, va decidir aturar-se a Arbo per dinar en un restaurant de la zona, des d'on va divisar la propietat que avui és el seu celler i que llavors estava en venda. Va aconseguir resistir la temptació uns minuts, fins i tot va emprendre la tornada a casa, però va haver de fer mitja volta perquè va saber, amb certesa, que la seva aventura amb el vi albariño acabava de començar.


El segon present de la família Ansedes



D.O. RÍAS BAIXAS
Bodega Carballal de Sande
Monovarietal d'Albariño sense criança en fusta.
A la vista bonic color groc llimona amb algun subtil reflex verdós, net i brillant.
Al nas és un vi fresc, on destaca la seva mineralitat amb un toc rústic, ple de bonics matisos, de la fruita cítrica i les notes d'infusió, acompanyades per agradables notes de flors blanques i gespa segada.
A la boca manté aquesta sensació rústica i quelcom salvatge, és un vi sec, de pas més mineral que afruitat, amb notes de calç i infusions, amb una acidesa viva que ens marca tot el recorregut amb una persistència cítrica i amb records salins i un final amb sensacions amargues i minerals.


Bonic descobriment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada