HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.You Fuck my Wine?! 2015

REI VI NDICATIU.

Homenatge de Fabien Jouves a les arrels de Cahors i a una de les seves varietats, la Jurançon Noir, la qual està prohibida a la AOC Cahors des de 1992. Aquest és un tema molt delicat per en Fabien, i la millor manera que té de demostrar el seu més absolut desacord és amb un vi monovarietal de Jurançon Noir, etiquetat com a Vin de France i amb un nom del tot reivindicatiu que expressa de manera molt clara la seva opinió, Quan més soroll fas, més t'escolten.
Som al Circus gaudint d'un bon cullinary fucking show!!, el moment òptim per refrescar-ho amb un You Fuck my Wine?!, Baby!!!!.VIN DE FRANCE - SUD OUEST - CAHORS.
Fabien Jouves - Mas del Perie.
Monovarietal de Jurançon Noir amb una criança de 6 mesos en cubes de formigó.
A la vista és reivindicatiu, de color cirera clar amb el rivet violaci, de capa mitja i amb una fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és reivindicatiu i perfumat, destaquen les espècies ben conjuntades amb la fruita vermella, gerds, maduixes i notes herbàcies amb un fons fresc amb records mentolats.
A la boca és reivindicatiu, delicat i subtil molt marcat per les espècies i la fruita al paladar, amb una acides energitzant, vibrant, molt fresc, àgil, divertit i amb un cert punt de rusticitat, de bona persistència i final llarg i especiat.El preu al restaurant 19 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari