HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.El Truc blanc 2016

ERIK WEISZ.

Harry Houdini era un mag segur d'ell mateix. I també un xic arrogant, quan es va atrevir a desafiar a tota la comunitat màgica del seu temps assegurant que podia esbrinar el truc de qualsevol joc de màgia que li mostressin tres vegades. Així va ser durant anys, fins que una tarda de 1922 el jove mag Dai Vernon es va presentar davant seu en un hotel de Chicago. Li va oferir una baralla de cartes, li va que n'escollís una, la mirés i l'amagués a la baralla. Després d'un lleuger toc de Vernon, la carta va aparèixer a la part superior de la baralla. I no una, ni dos, ni tres vegades, sinó set. El gran Houdini mai va arribar a desxifrar el procediment i el seu contrincant va passar a la història com l'home que va aconseguir enganyar al gran mestre.
El respecte i la humilitat són molt importants en la vida, i el truc tan sols s'ha de gaudir o perd tota la seva màgia.
Salut i Macabeu


SENSE D.O.
Celler Masia de la Roqua
Monovarietal de Macabeu
A la vista color groc palla pál.lid amb reflexes daurats, de fina llàgrima, gras, cerós, tèrbol i brillant.
Al nas és mostra amb una gran expressivitat, notes cítriques com la llima i la llimona, acompanyades per uns aromes molt delicats de fruits secs torradets com ametlles i avellanes, pa calent juntament amb notes de te verd i camamilla, extraordinari, molta harmonia, flors blanques, quelcom de llorer aromàtic i fruita blanca, poma àcida i notes terroses i de guix.
A la boca és on surt la "bèstia parda"!, ampli, greixós, extremadament vertical, explosiu, fresc, amb un acidesa al paladar elèctrica i espurnejant, els cítrics es barregen amb els fruits secs donant una sensació oliosa i sedosa remarcant la seva complexitat, amb una persistència extraordinària donant pas a un final ampli, sec i etern recordant les sensacions minses d'algun vi de Jerez.Desprès de 7 dies obert, la seva evolució ha estat fantàstica, amb un ventall aromàtic canviant i en constant evolució que m'ha deixat bastant titadistret.


El preu a botiga uns 10 euros

Cap comentari:

Publica un comentari