HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Maldición 2015

GIRALDA, A TU VERA.

Som a Sevilla, entre la Catedral i la Maestranza, a 36 graus a l'ombra de la Giralda, tot a punt per començar a dinar en un lloc fantàstic, tranquil i fresc. Tota una setmana vivint al màxim Andalusia , des de el nostre campament base a la Viñuela, partint cada dia a un destí diferent. A Marbella, recorrent els seus carrerons encantadors plens de color. A Puero Banús gaudint del glamour, el luxe i el pecat. A Còrdova patint la calor més bestial de l'any mentre visitem la Mesquita. A Nerja explorant les seves fantàstiques coves mentre cridem, "Chanquete a muerto!!!". I finalment dijous aquí estem, com he dit abans, a Sevilla a punt de dinar i amb nosaltres un convidat molt especial, en Marc Isart i la seva Maldición, que de segur que ens aportarà un punt més d'alegria en una setmana molt especial per a mi.

Salut.


D.O. VINOS DE MADRID.
Bodega Marc Isart Pinos.
Cupatge de Garnatxa amb un petit percentatge de Malvar (15%) amb una criança de 3 a 5 mesos en dipòsits de formigó.
A la vista bonic i intens color vermell cirera amb el rivet violaci de capa mitja i abundant i fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és força intens, marcat per les notes de la fruita vermella madura, maduixes, gerds, notes de llaminadures, records florals, roses i quelcom de sotabosc.
A la boca és un vi fresc, lleuger i fàcil, divertit, marcat per les notes afruitades intenses, de gran acidesa , tens i amb uns tanins fins, de persistència mitja i final no molt llarg.


No m'agradaria acabar sense donar les gràcies infinites a "los Ruiz" per l'extraordinari tracte rebut durant la nostra estada a la Viñuela, són d'aquelles coses que recordaré durant tota la meva vida. Gràcies Marta, Mònica, Juan Antonio, Antonio, Rayao, Rin-rin, Paco, Cati, Natalia, Luís, Mina, Carles, Mar, i a tots els que em deixo, per fer-nos sentir com una part més de la família.


El preu a botiga uns 7-8 euros, i 17 euros al restaurant.

Cap comentari:

Publica un comentari