Als escarpats vessants de la Ribeira Sacra, en aquestes terrasses cisellades des de l'època romana que tan bé drenen els terrenys granític-pissarrosos i mirant cap el sud, és on la Mencía arriba a la seva màxima expressió i elegància.
Salut des de Marbella amb amor!
D.O. RIBEIRA SACRA.
Celler Adegas Moure.
Cupatge de Mencía amb un petit percentatge de diferents varietats autòctones de la zona.
A la vista color cirera fosc amb el rivet violaci molt viu, de capa alta amb abundant llàgrima lenta, net i brillant.
Al nas és un vi d'alta intensitat aromàtica, potent, amb notes de fruita vermella madura, piruleta de maduixa i gerds, subtils records de sotabosc i minerals, notes florals de roses vermelles i quelcom de regalèssia.
A la boca és un vi ampli, llaminer, agradable, intens, saborós, amb marcades notes de la fruita madura, notes minerals, carbó, mina de llapis, amb un bon equilibri i destacant la seva mica de calidesa final, acidesa justa i de tanins sedosos, de bona persistència i final amb records afruitats.
El preu al restaurant uns 16 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada