HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Trittenheimer Apotheke Riesling Auslese 2015

EL RETORN DEL REI.

Tres són els reis que vingueren d'Orient per adorar al nou nat, nascut a Betlem i proclamat el nou messies, el rei dels jueus, l'esperança en la fe, l'amor i la pau. De nom li posaren Jesús de Natzaret, fill de Josep i Maria, i per tots sabut el fill de Déu.

Un és el rei que vingué del nord per satisfer els paladars més exigents, nascut a Alemanya, a la regió de Mosela i proclamat els rei dels dolços, de l'elegància, la mineralitat i el frescor. De nom li posaren Trittenheimer Apotheke de Riesling Auslese, fill de Ansgar Clüsserath ( sembla el nom d'un Montaraç del nord) i per tots sabut , una puta meravella!!!

Quina d'aquestes dues històries és real i quina és de ciència ficció?D.O. MOSEL.
Weingut Ansgar Clüsserath
Monovarietal de Riesling
A la vista intens color daurat amb una formació de llàgrima densa, gras, untuós, net i molt brillant.
Al nas és una explosió literal d'aromes a macèdonia de fruites exòtiques, llimona, taronja, maracujà, mango, fruita de la passió, respira acidesa i dolçor en equilibri i una mineralitat extraordinària, pedra foguera, notes de llumí, increïblement net.
A la boca és un escàndol, expressa una sedositat i una finor bestial, tot un agradable passeig pel paladar, lleugerament exòtic, records de suc de mango, bàlsam de llimona, i notes da taronja àcida, extraordinari, tens i afilat, amb una acidesa espectacular, equilibri de funambulisme entre l'acidesa i la dolçor, i la força d'una flama incandescent, molt elegant, amb una mineralitat sublim en el post gust, net i definit, sense arestes, una joia en majúscules.


La nit de reis més màgica de la història.


Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari