HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Còsmic Encarinyades 2018

DE NOU JUNTES.

Danseu al ritme de la tramuntana, pinteu de cel rogent la meva copa eternes reines del granit, profundes terra endins, lluminoses cels enllà, ben amunt amb les estrelles del destí, agraït rebo com una ofrena, el vostre cos en forma de vi.
Salut i Carinyenes!


SENSE D.O. - EMORDÀ.
Còsmic Vinyaters
Cupatge de Carinyena blanca, Carinyena negra i Carinyena roja amb una criança de 2,5 mesos en dipòsits d'inox i bótes de castanyer.
A la vista color pell de ceba intens i marronós pàl.lid amb reflexes daurats, de fina llàgrima, brillant i un xic tèrbol.
Al nas és un vi de bonica complexitat natural, marcat per les notes afruitades, fruita vermella, maduixes i gerds frescos, acompanyat per les notes florals, de roses i de frescor matinal, de rosada, records vegetals i mediterranis intensos i un agradable fons mineral.
A la boca és un vi amb una frescor immensa, lleuger i amb una bonica amplitud, marcat per les notes de la fruita vermella àcida, que li aporta gran sapidesa, un vi d'agradable suavitat i tensa acidesa que ens acompanya fins al final, tanins vius i estructurats i fons mineral amb una aportació salina que li dona amplitud.

El preu a botiga uns 18 euros extraordinaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada