Dinar pre-partit amb els amics, carregats de nervis però ben portats, intentarem gaudir d'un bon àpat i oblidar per un moment el que ens espera. Res millor que començar, el que pot ser un dia extraordinari amb un bon autòcton de la Conca, lleugeret i delicat però amb molta ànima i amb molt del caràcter de la varietat i del seu terroir. Som en un dels restaurants habituals dels dissabtes on, tot i no tenir una extensa carta de vins, més aviat tot al contrari, sempre tenen alguna novetat força interessant i amb una bona relació qualitat-preu, i avui l'hi ha tocat el rebre al Trepat del Jordiet.
El gaudirem com es mereix, tot i esperant que el record que ens quedi d'aquest dia sigui etern i inoblidable.
Gràcies Kevin Roldán.
D.O. CONCA DE BARBERÀ.
Celler Rendé Masdéu.
100% Trepat amb una criança de 6 mesos en àmfores d'argila.
A la vista color vermell cirera molt viu de capa mitja amb llàgrima fina i poc abundant, net i brillant.
Al nas destaca la seva fruitositat, fruita vermella fresca, aromes florals amb subtilesa, violetes, records d'herbes de bosc, romaní, balsàmic i amb alguna nota especiada, pebre, subtil fons mineral i amb una certa complexitat.
A la boca és un vi fi i elegant, delicat, amb la fruita molt present i molt fresca, és àgil, amb records del pebre, acidesa correcte i uns tanins fins i quasi bé inperceptibles, molta subtilesa i bona harmonia, amb una correcta persistència i un final força llarg.
Bon Trepat!
El preu al restaurant uns 14 euros, a botiga uns 9-10 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada