HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Còsmic Paciència Ancestral.

SALVATGEMENT EXTRAORDINARI.

Hi ha dies que sense saber-ho es converteixen en extraordinaris, tan sols per un instant, tan sols per una sensació, tan sols per una copa, que ha estat capaç d'omplir els teus sentits, i d'aportar una pinzellada de felicitat que et recorre el cos de dalt a baix. Un moment en el que es para el temps perquè tots els teus sentits es concentrin en gaudir sense pausa d'aquest petit però etern instant de plaer.
Vibrant, intens i profund, així és com podria definir la primera copa que em va acariciar els llavis d'aquest gran moment Còsmic, bombolles d'alegria que no oblidaré, i que sé del cert, que en un futur molt pròxim tornaré a acariciar, sens dubte.
Salut i Carinyena blanca!SENSE D.O.
Còsmic Vinyaters.
Monovarietal de Carinyena blanca amb fermentació en àmfora i embotellat per acabar el procès fermentatiu i posterior criança de 9 mesos en ampolla.
A la vista color groc palla pàl.lid amb una bombolla fina i molt viva, net i brillant.
Al nas és realment un bonic espectacle d'aromes i complexitat, molta fruita blanca, com la poma, la pera sucosa i records de meló, notes de llevats i un fantàstic flaire de pa calent i brioixeria, records florals, roses, notes de té verd i una agradable sensació mineral que ho envolta tot.
A la boca té molt volum i amplitud, la bombolla molt viva i fina, ben integrada, agradable sensació de cremositat que li dona sedositat, molt equilibrat amb una molt bona acidesa que li aporta un frescor fantàstic, la fruita molt present amb les notes minerals, de gran persistència i final llarg.
Extraordinari descobriment.


Un gran vi natural.
El preu uns 20-21 euros a botiga.

Cap comentari:

Publica un comentari