HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Escadolles 2013

FUTUR.

Ja hem parlat en més d'una ocasió del treball que s'està fent a Navàs en la recuperació dels ceps autòctons de la zona, i mica en mica anem veient el resultat. Queden moltes coses per polir però la cosa pinta bé, ja veurem. Aquest vi escadolles, és un vi procedent de ceps nascuts entre les escletxes d'un llosar d'una vinya centenària tractada a consciència i a mà, realment és una imatge espectacular i si mai teniu l'oportunitat de visitat Navàs, s'ha de veure.
Salut  i Macabeu.., i Pansera!!


SENSE D.O..
Costes de Vilafresca - Navàs.
Cupatge de Macabeu i Pansera
A la vista color groc palla molt pàl.lid amb reflexes verdosos, poca llàgrima, net i brillant.
Al nas intensitat mitja, amb notes de fruita blanca, pera, i records cítrics llima, notes de bosc mediterrani, molsa, terra mullada, llorer,
A la boca és un vi fresc, amb les notes de la fruita blanca dolça destacades, quelcom licorosa,amb poca acidesa, post gust mineral i final força llarg.
Un vi que ja està de baixada, però que fa  un temps enrere ens va deixar a tots força captivats , per la seva originalitat, un vi vibrant i molt camaleònic.

Cap comentari:

Publica un comentari