HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.The Flower and the Bee 2015

L'ESTARTIT 2016  /2

Ha estat veure l'ampolla i automàticament pensar en la meva infància, i tot el que va significar per a mi aquest collons d'abella.

En un indret multicolor va néixer una abella sota el sol, i va ser molt famosa al lloc per la seva alegria i bondat. I a la petita abella li van posar Maia, la entremaliada i dolça abella Maia. Maia vola sense parar en el seu món sense maldat. No hi ha cap problema que no solucioni Maia, la entremaliada i dolça Maia, Maia jo t'estimo Maia, vine i parla'ns de tu.

Uff! quasi ploro d'emoció!

Un dia rodó, hem menjat i begut de p....  mare en un entorn fantàstic i taral.lejant la Maia.
Salut i Treixadura!


D.O. RIBEIRO.
Celler Coto de Gomariz.
Monovarietal de Treixadura amb una criança de 7 mesos en dipòsits d'inox.
A la vista bonic color groc palla brillant amb reflexes daurats, de bona untuositat, amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és expressiu però sense excessos, molt varietal, aromes nets de la fruita blanca madura, records cítrics, llima, records florals i notes salines sobre un fons amb records minerals.
A la boca és un vi suau, agradable, fresc, bona combinació de la dolçor de la fruita blanca i la seva bona acidesa, untuós en boca sense ser glicèric, llaminer i fàcil de beure. Un vi divertit i sense complicacions, com el seu nom.Divertit i alegre.
El preu a botiga uns 8-9 euros, al restaurant uns 14 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari