HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Remelluri Blanco 2012

LÍMIT  VERTICAL !

Descàrrega elèctrica sinuosa i plaent, tot vertigen, tota una sensació de plaer que ens desperta les papallones que tots portem a la panxa. Ganivetada punxant i afilada, vertical i tensa com un fil de pescar. Esmolat, afinat, perfeccionat sense arribar a ser perfecte encara, aflaquit, afuat, desengruixit, desgruixat i concentrat com un funambulista a la corda fluixa i sense xarxa, tens com el primer salt en paracaigudes... ara que hi sóc no vull que s'acabi mai.
Descriure les sensacions d'un diumenge qualsevol davant d'aquesta ampolla, per intentar esbrinar on és el límit vertical i descobrir que és allà on tu vols que sigui, no té preu.
En aquest cas el límit encara ha d'arribar.

Salut i Remelluri.


D.O.Ca. RIOJA
Bodegas Granja Nuestra Señora de Remelluri
Cupatge de Garnatxa Blanca, Viognier, Sauvignon Blanc, Chardonnay i Roussanne amb una criança de 18 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color groc daurat intens, amb sensació d'untuositat, amb fina llàgrima elegant, net i brillant.
Al nas és un passeig de primavera al capvespre després d'una lleugera pluja, per un camp de fruiters plagat de flors i herbes aromàtiques, només cal tancar els ulls..., desplega complexitat i originalitat per tot arreu, mineralitat, fruita madura, peres, albercocs, nespres i pomes àcides, llima, menta, gessamí, i fins i tot amb algun toc exòtic, tot ben arropat per els subtils records de la criança i la fresca mineralitat i treien el nas de manera molt tímida alguna sensació d'hidrocarburs..
A la boca és un vi d'una extremada sedositat, relliscant de manera molt seductora pel paladar, i donant una gran amplitud amb molt de frescor gràcies a la seva afilada acidesa vertical, mica en mica apareixen les sensacions i aromes trobat al nas amb una gran harmonia i equilibri, tot sembla estar al seu lloc, elegant i molt persistent i amb un final amb notes minerals i salades.


Enormeeeeee ! I encara millorarà un 500 per cent!  Necessito Magnums!!   Cap comentari:

Publica un comentari