HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Terrer Singular Negre Vinyes Velles 2015

LA 190 DE 190.

Néixer i créixer a la terra vermella, expressió d'una història, la nostra, delicada, amistosa, franca i sincera. En un espai incansable de viure i sentir, autèntic, amable, pur, la brisa, suau, vital, sedosa, travessa enèrgica, embolcallant, les nostres vinyes, convertint-ho tot el singular. La terra és un element viu i dóna la vida al cep. Respectar l'entorn, cuidar la vinya i mimar el cep. Respectar la natura per treure'n el millor vi, un vi singular, autèntic amb la màxima expressió del terrer. Tenir tot això present en una copa de vi, que es pugui gaudir i compartir amb la gent que més estimes.
Aquesta és la filosofia del celler, la qual comparteixo totalment i amb la que em sento immensament identificat.
Salut i Samsó!SENSE D.O.
Celler Finca Mas Perdut.
Monovarietal de Samsó amb criança en àmfores
A la vista color vermell-grana intens amb el rivet morat, de capa mitja i amb llàgrima lenta i fina, net i brillant.
Al nas és viu, preciós, fragant i perfumat, profund i fresc, intensitat de la fruita vermella especiada, notes de gerds i maduixes silvestres, amb records herbacis i molt mediterranis, flors seques, aromes minerals de pedra seca i pols, notes torrades molt fines.
A la boca és un vi molt viu i amb nervi, però amb una agradable elegància i suavitat al paladar, és lleuger i fresc i amb una bona estructura, acidesa viva, elèctrica que el fa tens, i uns tanins marcats i agradables, post gust persistent de la fruita i les espècies i amb un final llarg amb notes minerals i salines.
Quelcom molt especial tenen aquestes carinyenes d'autor i terrer, que l'ànima i el cor m'han robat.


El preu.... ???

Cap comentari:

Publica un comentari