HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Steven 2017

PÉTILLANT NATUREL - PER SOBRE DE LA LLEI

Nascut a Lansding, Michigan, de pare jueu i mare irlandesa catòlica, varen traslladar-se a Califòrnia i va ser allà on va començar a estudiar karate amb el mestre Fumio Demura. Seagal va formar part de l'equip de demostració de karate de Demura, i feia actes diaris en el Japanese Deer Park. Als dinou anys Seagal es va traslladar al Japó per continuar els seus estudis.
Al Japó, Seagal es va entrenar amb mestres d'aikido com Hiroshi Isoyama i Seiseki Abe, fins a obtenir el 7è dan i es va casar amb una estudiant d'Abe Sensei, Miyako Frujitani. Va ser el primer no japonès en aconseguir les credencials de mestre i en poder ensenyar aikido al Japó. Seagal es va estrenar al cinema com coordinador de coreografies de lluita en la pel.lícula The Challenge, i a protagonitzat films tant memorables com “Per sobre de la llei” i “Difícil de Matar”.


VIN DE FRANCE - LANGUEDOC- BÉZIERS
La Sorga
Monovarietal de Garnatxa Blanca amb una criança de 6 mesos en punta i desgorjament manual
A la vista color groc palla intens amb notes ceroses, tèrbol amb bombolla fina i poc abundant.
Al nas destaca la seva expressió cítrica, pell de llimona i llima, records de llevats, herbes aromàtiques, fonoll i notes especiades recordant l'anís.
A la boca és un vi alegre, amb molta guspira, de bombolla fina i agradable, aportant molt de frescor juntament amb l'acidesa vibrant i cítrica, suc de llimona, sàpid, salí, els llevats ens aporten un agradable sensació cremosa que ens acompanya durant tot el recorregut, aportant una bonica estructura a tot el vi. De persistència cítrica i final llarg.


Perfecte per compartir un dia solejat, en alguna terrassa del port de Sète....


El preu a botiga uns 27 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari