HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Arenas de Santyuste 2018

NUESA I SENZILLESA

De vegades et trobes sorpreses realment agradables, tot seguint el consell d'algun amic, descobreixes coses molt més que interessants. És el cas d'aquest verdejo de Segòvia, que passant de modes, estereotips i corrents continues o alternes, ens regala una sobredosi de sinceritat, naturalitat,  i elegància nua que tan sols és pot entendre quan gaudeixes de vins així.
El Maquillatge per les models!


SENSE D.O. - SEGOVIA
Esmeralda García
Monovarietal de Verdejo amb una criança en dipòsits d'inox i gerres de fang amb les seves mares.
A la vista color groc palla amb reflexes daurats, de fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és un vi intens, natural i amb una gran sinceritat aromàtica,es mostra nu, sense maquillatges, fruita blanca molt fresca, amb algun record de fruits secs, i oli d'ametlles, notes d'herbes aromàtiques, i quelcom de llevats, amb mostres de pa calent, records d'algun cítric i notes minerals de pedra seca.
A la boca és un vi, fluid però amb una agradable sedositat greixosa, frescor cítrica, amb un caràcter extremadament sàpid i natural, és vi amb un bonic nervi constant gràcies a la seva bona acidesa, bonica salinitat mineral final amb una persistència herbàcia.


Verdejo de veritat, nu, autèntic i expressiu.

El preu a botiga uns 14 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari