HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.La Tire by Jeff Carrel 2018

1948.

El 2cv es va començar a comercialitzar l'any 1948, any en què Fitou es va convertir en una Denominació d'Origen francesa (AOC). I aquest és el petit homenatge que li dedica en Jeff, al vi i a la DO..A.O.C. FITOU
Jeff Carrel
Cupatge de Carinyena i Syrah
A la vista intens i juvenil color picota vioaci amb rivet lilós de capa mitja-alta i amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és un vi directe i franc, marcat pels aromes frescos i alegres de la primavera, sense complicacions, molta fruita vermella intensa i viva destaca per sobre de tot, maduixes, gerds, groselles, amb un sumptuós record especiat molt agradable i quelcom de flor, violetes.
A la boca és alegre, fresc, optimista i divertit, és un vi cruixent, quasi bé podem mossegar la fruita, amb una viva acidesa i uns tanins fins, és un vi directe que destaca per la seva agilitat i franquesa, records vegetals i quelcom d'esbarzers mediterranis, persistència afruitada i final llarg.


El preu a botiga uns 12 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari