Més de sis mesos esperant..., i ja està, ja ha passat, s'ha acabat, però les sensacions, l'experiència viscuda, els records, les textures, les imatges, i tot, tot..., quedarà per sempre, dins.., imprès en la memòria, guardat a pany i forrellat en el racó més profund del meu subconscient, allà estarà eternament, per alimentar la meva caixeta dels bons records, aquella que de vegades has d'obrir perquè et recordi lo afortunat i la sort que tens de tenir el que tens.
Dia 16 de Maig de 2013
Una imatge val més que mil paraules...
MENÚ FESTIVAL AMB MARIDATGE DE JOSEP ROCA.
Com ja us podeu imaginar, el maridatge va ser senzillament perfecte, hi van haver 5 vins que em varen engalipar per sobre dels altres i són: els Bassots 2008, Pedra de Guix 2010, Gratallops Partida Bellvisos 2010, Escombro 2011 i Idus 2007. Evidentment avui no toca parlar d'ells, però tindran una entrada cadascun d'ells al blog. Realment s'ho mereixen!!!.
Que comenci l'espectacle!!
Menjar-se el món:
Mèxic: Guacamole, llavor de tomàquet, aigua de tomàquet i cilantre.
Perú: Caldo de ceviche.
Xina: Verduretes encurtides amb crema de prunes.
Marroc: Ametlles, rosa, mel, safrà, ras el hanout, iogurt de cabra.
Japó: Nucli de miso, dashi de nata i tempura de nyinyonyaki.
Olives caramel.litzades.
Cruixent de Gambeta, bombó de carpano amb aranja i sèsam negre, truita de moixernó.
Bombó de moixernó i brioix de tòfona d'estiu.
Consomé de moixernó, miso i nyoqui de rovell d'ou.
"Olivada", gaspatxo d'olives negres, mousse d'oliva gordal picant, brunyol d'oliva negra, gelat d'oliva manzanilla, pa torrat amb oli, gelée de fonoll, gelée de sajolida i oliva picual.
Comtessa d'espàrrecs blancs i tòfona.
Amanida d'anèmones i navalles.
Tota la gamba: Gamba a la brasa, suc del cap amb algues, aigua de mar, pa de pessic de plàcton.
Escamarlà al vapor d'Amontillado.
Vellut de carxofes amb Cynar.
Múrgules amb tel de llet i nous al curri.
Llenguado a la brasa amb all negre fermentat, all blanc, suc de julivert i llimona.
Lletons i ventresca de xai a la brasa amb albergínia, cafè i regalèssia.
Fetge de colomí amb ceba, nous caramel.litzades al curri, ginebró, pell de taronja i herbes.
Gelat de massa mare amb polpa de cacau, macarrons de vinagre de Xerès.
Adaptació del perfum Shalimar de Guerlain. Crema de txai amb taronja sanguina, vainilla, mango i roses.
VIOLETES. Esfera de canyella i violetes amb coco i toffee de mel.
Variat de petifours per acompanyar el cafè.
Vàrem viure un somni inoblidable, una experiència única, un record inborrable, varen ser quatre hores de sensacions i de textures que mai podrem oblidar.
Gràcies...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada