HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Look 2013

ALEGRIA A LA TAULA.

Dies intensos, entre les vacances oficials de Setembre i les no oficials, però també benvingudes, d'Agost, millor no entro en més detalls perquè no se sap mai qui et pot estar escoltant, i segur que hi ha roba estesa en algun racó de la xarxa. Bé, ja toca tornar a enganxar una mica el fil del bloc, ja que realment s'ha acumulat un xic de feina, però no patiu "coraçons", que tinc totes les notes de tast guadadetes esperant el seu moment. Comencem amb aquest nou Look que ens aporta una mica d'aire fresc i molta joventut.

Salut i a viure!!D.O. PENEDÈS.
Celler Augustus Forum
Cupatge de Xarel.lo, Moscatell d'Alexandria, Sauvignon blanc, Subirat Parent i Garnatxa blanca.
A la vista color groc palla, apagat amb reflexes daurats net i brillant.
Al nas intensitat mitjana, aromes de fruita blanca dolça i de fruita tropical
A la boca és un vi fresc, fàcil, divertit, de bon equilibri entre acidesa i dolçor, amb molta presència de la fruita blanca i tropical, de poca persistència i final correcte.Un disseny molt atractiu i cridaner.


El preu entre 5-6 euros.

www.augustusforum.com

Cap comentari:

Publica un comentari