No hi ha res millor que gaudir d'una gran nit de divendres sopant al jardí de l'agulla, amb una cuina de gran qualitat i una carta de vins molt interessant, tot això, sota la llum de la lluna i les estrelles, amb un tracte fantàstic i un servei amable i atent, i un ambient de molta pau i realment molt acollidor. Poques coses calen dir en nits com aquesta, només seure, relaxar-se i gaudir molt a poc a poc de cada instant, intentant assaborir el que ens regala la vida. No ens enganyem, el temps passa, el temps corre i els nostres petits instants han de ser tant eterns com nosaltres desitgem i cadascú els ha de gaudir com millor sàpiga, perquè nosaltres ens marquem el camí de la felicitat.
Senzillament hi ha ampolles que inspiren.
D.O.Q. PRIORAT.
Mas Martinet Viticultors.
Cupatge de Garnatxa i Syrah amb una criança de 18 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color cirera picota fosc amb rivet granatós, de capa alta i llàgrima densa i abundant que ens tinta la copa, net i brillant.
Al nas és un espectacle d'aromes i sensacions del Priorat, la fruita negra madura i potent, intensa, móres, prunes, les notes d'herbes aromàtiques, romaní, farigola, quelcom de regalèssia, especiats, balsàmic, aromes minerals, pissarra, metàl·lics i fantàstics torrefactes, cacau i caramel.
A la boca és molt ampli, amb volum, carnós, potent, amb la presència de la fruita negra madura amb notes licoroses, equilibrat amb una bona acidesa i uns tanins madurs i dolços, bona estructura, amb un post gust afruitat i amb records d'herbes aromàtiques, amb un bon frescor i una bona persistència, final llarg amb un fons mineral molt agradable.
Extraordinari i complexe.
El preu a botiga 18-19 euros, al restaurant 28 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada