HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Els Nanos collita 2015

LA NIT DELS INDEPENDENTS!!

Aquest no ha estat un dissabte qualsevol ni molt menys. No hi ha res que em faci més feliç que compartir la taula amb gent tant fantàstica com la que m'acompanyava en aquesta vetllada. Gent com la Wendo, en Silingo, en Kanyet o en Jofresa, acompanyats per suposat de les seves respectives mitges llimes, els que encara en tenen.
En un matí que ha començat carregat de bombolleta, a continuat per la tarda amb un festival de gintònics, i la nit que arranca amb tantes ganes de gresca, i on el que més corre són les cerveses i no les boles d'en Jofresa, els vins no podien ser molt complexes, com en Kanyet, ni gaire especials, vins joves, com jo, amb molta fruita, àgils, com la Wendo i divertits rotllo Silingo.

I jo diria que avui l'hem feta grossa, salut i festa!!


D.O. CONCA DE BARBERÀ.
Celler Josep Foraster.
Cupatge d'Ull de llebre (90%) i Cabernet Sauvignon sense criança en fusta.
A la vista intens color cirera amb el rivet violaci de capa mitja amb una fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és molt perfumat, destaca la intensitat de la fruita vermella fresca, gerds, maduixes, amb un marcat caràcter làctic, notes de iogurt de fruites, palotes, records florals, violetes i espígol, fons amb alguna nota vegetal.
En boca és un vi fàcil, àgil, jove, molt marcat per la fruita vermella i la intensitat làctica, molt llaminer, potser massa??, amb poca acidesa i uns tanins fins i agradables, de bona persistència i final mig i floral.


Els Nanos de Montblanc són figures tradicionals centenàries. Tot ballant fan gresca per places i carrers.

Cap comentari:

Publica un comentari