HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Remelluri Reserva 2006

PER UN FUTUR PRÒXIM

Aquí, protegida del vent i les gelades, gaudint d’un microclima excepcional, i en el seu entorn vestigis de poblacions prehistòriques, romanes, visigodes, àrabs i finalment medievals, aquí precisament és on neix Remelluri reserva.
Obrim tots junts aquest 2006 tot recordant que...
Tan sols ens mancarà una sola setmana per un dels dissabtes més esperats dels últims anys. Un dels esdeveniments que més il·lusió ens fa i que gaudirem com mai podríem haver imaginat. Els nervis són molt presents a cada instant que passa, desitjant que tot esdevingui a la perfecció i finalment el dia es converteixi en inoblidable, i jo estic  convençut de que així serà. A les persones bones els hi passen coses extraordinàries.

Que així sigui i per molts anys Mar i Carles.D.O.Ca. RIOJA
La Granja Nstra. Sra. De Remelluri
Cupatge de Tempranillo, Garnatxa, Graciano, Viura i Malvasia amb una criança de 17 mesos en bótes de roure de diferents orígens.
A la vista color cirera fosc amb el rivet grana, de capa mitja i amb llàgrima fina que tinta molt lleugerament la copa, net i brillant.
Al nas és tot un clàssic de la zona, amb una agradable rusticitat, aromes de fruita vermella madura, móres, gerds, maduixes, notes de flors pansides, seques, sotabosc, terra mullada, mineral, especiat, vainilla, clau, fons amb notes torrades, cacau, tot ben posat al seu lloc, elegant, records fantàstics de moka .

A la boca és llaminer, de bona evolució, és envoltant i ampli, elegant i fi, apareixen les notes de la fruita i les espècies, manté una bona acidesa i uns tanins molt polits i elegants, bona persistència amb les notes torrades i torrefactes del cafè i el cacau i final força llarg.


Compartint bones ampolles amb els amics, hi ha res millor?


El preu a botiga uns 14 euros

Cap comentari:

Publica un comentari